بیمارستان تخصصی شهید رجایی

همایش یکپارچه سازی نرم افزار های مالی
تاریخ :
تعداد بازدید : 48

دکتر حافظی در همایش یکپارچه سازی نرم افزار های مالی مطرح کرند؛ بهره‌گیری شرکت متد از ظرفیت شرکت‌های توانمند/ یکپارچه‌سازی زیر ساخت های مالی شرکت در اولویت است

دکتر رحمت‌اله حافظی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیات مدیره  شرکت متد در همایش یکپارچه سازی نرم افزارهای مالی که روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد، گفت: جایگاه مالی یکی از ارکان اصلی و اساسی هر سازمان است و اگر سیستم مالی هوشمند و هوشیار باشد و درست عمل کند، سازمان پابرجا مانده و ارتقاء می یابد؛ ولی اگر دچار غفلت شود سازمان دچار ازهم پاشیدگی می‌شود.

وی با اشاره به نقش جایگاه مالی در هر سازمان ادامه داد: تیم مالی هر سازمان با تجزیه و تحلیل صورت های مالی و برنامه ریزی برای رشد و توسعه سازمان می تواند سلامت مالی سازمان را تضمین نماید و به مجموعه شرکت، مدیرعامل و هیات مدیره مشاوره بدهد و بتواند شرکت را روز به روز ارتقا بدهد و نقاط ضعف احتمالی یا شکاف های  بالقوه را شناسایی و رصد کرده و هشدار بدهد و اصلاح کند.

دیرعامل شرکت متد افزود: در این سازمان برای اینکه بتوان این کنترل‌ها را اعمال کرد به یک مجموعه یکپارچه نیاز داریم. در زیرمجموعه‌های سازمان سلامت کوثر با شرکت های  نرم افزاری متعدد قرارداد داریم؛ ولی توجه کنیم که یکپارچه‌سازی به معنای یکسان‌سازی نیست.

حافظی در مورد جزئیات تقویت زیر ساخت های مالی در این سازمان ادامه داد: تغییر نرم‌افزارها و ایجاد آمادگی در پرسنل برای اینکه بتوانند با این نرم‌افزار کار کنند، زمان زیادی خواهد برد. همچنین با ریسک اینکه همه تخم مرغ‌ها را در یک سبد بگذاریم مواجه خواهیم بود حتی ممکن است طرف قرارداد شما بنا به دلایلی در یک مقطعی دچار مشکل شود و نتواند همراهی کند و همه چیز تحت‌الشعاع قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه در  شرکت متد به این سمت می‌رویم که از ظرفیت شرکت‌های نرم افزاری  مطرح و توانمند سطح کشور استفاده کنیم ولی یکپارچه‌سازی را داشته باشیم، گفت: انتظاری که از شرکت‌ها داریم، این است که با ما همراهی کرده و خروجی مدنظر را ایجاد کنند. اگر شرکت‌ها این ظرفیت را داشته باشند که پیش‌بینی می‌کنیم دارند، به هدف می‌رسیم، ولی اگر شرکتی طرف قرارداد باشد ولی نتواند خروجی مدنظر  را تامین کند ، تجدید نظر کرده و از ظرفیت سایر مجموعه‌ها استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت متد با اشاره به اهمیت آموزش پرسنل در این سازمان گفت: تقویم آموزشی پرسنل در این سازمان آماده شد و مشخص است که کدام یک از سطوح مدیریتی شرکت و کارکنان باید چه آموزش‌هایی را تا پایان سال داشته باشند و این نشست در همین راستا برگزار شده است.

حافظی با اشاره به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در این سازمان گفت: هر سازمانی به سمت استفاده از هوش مصنوعی نرود، عقب خواهد ماند. بنابراین یکی از الزامات مجموعه متد به سمت استفاده از هوش مصنوعی است.

در ادامه  جناب اقای دارابی ، مدیرمالی شرکت متد در نشست مدیران مالی مراکز تابعه گفت:  جلسه هم فکری و هم اندیشی و یکپارچه سازی زیر ساخت های نرم افزار مالی در راستای تقویت و اصلاح بحث های درآمدی در سیستم مالی برگزار شده است و تمامی مراکز باید با مشارکت یکدیگر خروجی مد نظر را ایجاد کنند. تلاش ما این است که بتوانیم با به روز بودن در سیستم مالی و حضور مدیران فعال در استفاده از این سیستم ها در پیشبرد اهداف سازمان موثر باشیم.

در این کارگاه  اساتید برجسته سرکار خانم مطهره مسرور و جناب اقای مهدی جشن سده به بیان آموزش استفاده از نرم افزار راهکاران در زیر ساخت های مالی پرداختند. گفتنی است در پایان این کارگاه دو روزه، مدیران مراکز تابعه در زمان پرسش و پاسخ به بیان سوالات و دیدگاه های خود در خصوص مباحث مطرح شده پرداختند.

.

منبع :

بيمارستان تخصصي روانپزشکي و توانبخشي شهيد رجايي داراي 100 تخت فعال بوده و شامل بخش هاي اورژانس ،4 بخش روانپزشکي ،مرکز توانبخشي ضايعه نخاعي و مرکز توانبخشي ريه مي باشد .اين بيمارستان در سال هاي متمادي موفق به کسب درجه يک در اعتباربخشي شده است و در سال 96 علاوه بر کسب عنوان درجه یک با امتیاز خیلی خوب موفق به قرار گرفتن در بین 10 بیمارستان برتر استان اصفهان گردید.

بيمارستان شهيد رجايي از سال 1363 فعاليت خود را به عنوان مركزي جهت مراقبت از جانبازان با آسيب هاي نخاعي شروع كرد و از سال 1371 به دنبال بروز اختلالات عصبي ناشي از عوارض جنگ که رزمندگان را درگير کرده بود اين مرکز اقدام به بستري جانبازان اعصاب و روان نمود. از سال 1382 با دريافت پروانه تأسيس و بهره برداري از وزارت بهداشت و درمان رسماً با عنوان بيمارستان تخصصي اعصاب و روان فعاليت خود را با 60تخت فعال ادامه داد.در سال 1389 از طريق پيگيري هاي فراوان با دانشگاه علوم پزشکي اصفهان ، معاونت درمان دانشگاه و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي در تاريخ 89/7/24 چهل تخت به مجموع تخت هاي بيمارستان اضافه گرديد و 100 تخت خوابي شد. این بیمارستان در  سال 95 زیر نظر شرکت متد اقدام به فعالیت می نماید. با توجه به اينکه بيمارستان موافقت اصولی دريافت مجوز 250 تخت مصوب از وزارت بهداشت گردیده است که علاوه بر بخش های روانپزشکی، بخش های داخلی، مغز و اعصاب نیز به آن اضافه شده است  و  با عنايت به مساحت 75000 متر مربع بيمارستان، اين مرکز در حال حاضر بزرگترين بيمارستان غير دولتي روانپزشکي در سطح استان و نيز بزرگترين و یکی از بهترین بيمارستان های روانپزشکي بنياد شهيد در سطح کشور مي باشد.