شرح وظایف :
خانم منیره نصیریان راد
داخلی: 124
وظایف و مسئولیت ها :
1. رعايت سلسله مراتب اداري
2. رعايت كليه شئونات اسلامي و بكارگيري اخلاق و رفتار مناسب با همكاران ، بيماران ، جانبازان و ساير ارباب رجوع
3. مطالعه و ارزشيابي غذاها، خوراكيها وریز مغذی ها
4. مطالعه و جمع آوري اطلاعات درمورد وضع تغذيه
5. مطالعه و تدوين برنامه هاي مربوطه به هماهنگ ساختن امور تغذيه
6. تهيه و تدوين فرمولهاي خاص غذائي براي بيماران
7. تنظيم برنامه هاي هفتگي ، ماهيانه و فصلي جهت بیماران، جانبازان و پرسنل
8. تهيه و تدوين و اجراي برنامه هاي تحقيقاتي خاص در زمينه درمان يا رژيم و تغذيه
9. سرپرستي و نظارت بر تهيه و نگهداري ، پخت ، توزيع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتي و رژيم غذائي با در نظر گرفتن مقررات بيمارستان
10. نظارت در انتخاب ، سفارش ، تحويل و نگهداري مواد غذائي خام
11. ارائه آموزشهاي لازم در خصوص تغذيه به بيماران
12. پيشنهاد انجام آزمايشات لازم از مواد غذائي خام و پخته
13. دادن نظرات مشورتي و همكاري با بيماران و ساير همكاران در مورد تغذيه و رژيمهاي مربوطه
14. جمع آوري آمار و اطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذائي در سطح عمومي
15. آموزش اصول رژيم شناسي و يا رژيم هاي درماني
16. شركت در تنظيم برنامه هاي مربوط به نگهداري و توزيع مواد غذائي
17. نظارت بر نحوه سرو غذا
18. پاسخگویی به مشکلات و شکایات (سرو ، طبخ ، کیفیت غذا و ... ) بیماران، پرسنل و جانبازان
19. نظارت بر تهیه کارت بهداشتی پرسنل آشپزخانه
20. تهیه و هماهنگی در خط مشی های مورد نیاز طبق سنجه های اعتبار بخشی
21. شرکت در جلسات آموزشی الزامات اعتبار بخشی
22. دقت در نگهداري وسائل و دستگاههاي مورد استفاده
23. انجام ساير امور محوله از سوي مقام مافوق